Parteneri
RAGT Schmelzer Tornum Agromalim 2012 AgriCultura365
Vizualizaţi cateva pagini ale revistei AgriCultura365
Vă prezentăm mai jos ediţia nr. 2 a revistei AgriCultura365. Pentru a răsfoi revista, puteţi folosi mouse-ul sau butoanele stānga-dreapta de la tastatură.

INFOAGRAR MEDIA realizează din 2004, catalogul InfoAgrar. Începând din luna ianuarie 2013, o editeză şi revista agricolă, care va întregi gama publicaţiilor de specialitate din domeniu: AGRICULTURA365.

Revista va aduce în paginile ei informaţii strict profesionale din lumea agricolă, subiecte cu impact direct asupra celor care conduc exploataţii agricole, apariţii de noi tehnologii, oferte de imputuri, seminţe, îngrăşăminte chimice, utilaje agricole, oferind cititorilor săi, un conţinut actualizat şi esenţial pentru activitatea profesională.

Nu ne dorim să fim lideri pe piaţa agricolă din România, dar scopul nostru este de a vă stimula interesul  şi să “pierdeţi” câteva minute de a naviga prin paginile revistei.


Revista va apare trimestrial,  în condiţii grafice exelente, într-un format A4, cu minim 84 de pagini, full color. Tirajul este de 2000 de exemplare, expediţia facându-se gratuit, urmând ca la următoarele apariţii să fie difuzată şi pe bază de abonament.

Cunoscând deschiderea pe care o aveţi pentru promovarea companiei dvs., ne-am dori o colaborare privind mica şi marea publicitate agricolă şi să folosiţi spaţiile special alocate în conţinutul publicaţiei.
În dorinţa de a vă capta interesul şi în speranţa unei colaborări avantajoase pe termen lung, vă propunem, de la început, tarifele cele mai favorabile.

Ne dorim să fiţi curioşi, să ne citiţi, şi să ne scrieţi.


Abonează-te acum!
Descarcă talonul īn format Word şi trimite-l prin poştă la adresa:

INFOAGRAR MEDIA
Bucureşti, sector 2, Str. Maior Vasile Băcilă, Nr. 3, Bl. 2, Sc. 1, Ap. 3

sau prin fax la numărul:021-242.42.55

Ne puteţi trimite un e-mail cu datele dvs. de contact la adresa: office@infoagrar.ro